«ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ»

 Ο Θεόδωρος Πάγκαλος “ξαναχτυπά” και προκαλεί για τα Ίμια 20 χρόνια μετά.

Αφού ο ίδιος και η κυβέρνηση Σημίτη υπέστειλαν την ελληνική σημαία από τα νησιά και έβαψαν με “γκρίζο” το Αιγαίο, έχει το θράσος να λέει τώρα πώς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα τότε απέναντι στους Τούρκους γιατί οι Αμερικανοί είχαν στην περιοχή δύο πλοία που θα “τύφλωναν” οποιοδήποτε ελληνικό οπλικό σύστημα και οι πύραυλοι που θα εκτοξεύονταν δεν θα έβρισκαν στόχο.

Γι’ αυτό άραγε ο Κώστας Σημίτης είπε το μεγάλο “ευχαριστώ” στους Αμερικανούς από το βήμα της Βουλής;

Ή μήπως την ελληνική σημαία την πήρε ο αέρας, όπως έχει πει ο κ. Πάγκαλος που ενώ ως όφειλε σε κατάσταση ελληνοτουρκικής κρίσης να βρίσκεται στο υπουργείο Εξωτερικών έκανε βόλτες στους τηλεοπτικούς σταθμούς;

Στην εκπομπή λοιπόν του Αλέξη Παπαχελά και την εκπομπή Ιστορίες χθες το βράδυ ο κ. Πάγκαλος, υποστήριξε ότι ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ τον είχε προειδοποιήσει για δύο πλοία του Αμερικανικού Ναυτικού, τα οποία έπλεαν στην περιοχή των Ιμίων και με τα πανίσχυρα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου που διέθεταν θα μπλόκαραν τα ελληνικά οπλικά συστήματα.

Θα πυροβολούσαμε και οι πύραυλοι ή οι τορπίλες μας θα πήγαιναν στη θάλασσα”, είπε ο κ. Πάγκαλος και παρουσίασε αυτό που του είπε ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ ως… μυστική επιχείρηση των Αμερικανών. Μάλλον του πούλησε ένα παραμύθι και αυτός το έφαγε αμάσητο ή επιχειρεί τώρα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Όπως και να έχει οι ευθύνες του κ. Πάγκαλου και της κυβέρνησης Σημίτη είναι τεράστιες διότι οδήγησαν τη χώρα σε εθνική ταπείνωση και το χειρότερο στην υποστολή της ελληνικής σημαίας από ελληνικό έδαφος. Αυτά έχουν καταγραφεί στην Ιστορία με μελανά χρώματα δυστυχώς.

Αυτό που κάνει ο κ. Πάγκαλος είναι να προσβάλει τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών και πολύ περισσότερο τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι αστειότητες που σήμερα υποστηρίζει έρχονται σε συνέχεια των προκλητικών δηλώσεων ότι ο Στόλος εκείνη τη νύχτα δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την υπεροπλία των Τούρκων και κάποια στιγμή θα ξεκινούσε σύγκρουση και «θα έκλαιγαν μανούλες» από τη δικιά μας πλευρά.

Οι μανούλες έκλαψαν για τους ήρωες-νεκρούς του ελικοπτέρου AB-212 που έπεσαν στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας τα οποία όμως είχαν προηγουμένως πουλήσει οι κ.κ. Πάγκαλος και Σημίτης και μαζί ολόκληρη τη χώρα. Δεν έκλαψαν γιατί υπήρξε πολεμική σύγκρουση.

Αλλά τελικά, ας μας πει ο πληθωρικός Πάγκαλος.

Τι ακριβώς συνέβη; Θα έκλαιγαν οι Ελληνίδες μάνες από την “τουρκική υπεροπλία” που δεν υπήρχε πουθενά παρά μόνο στη φαντασία και στα σενάρια της κυβέρνησης Σημίτη για να δικαιολόγησει την εθνική ντροπή ή οι πύραυλοι και οι τορπίλες δεν θα έβρισκαν στόχο γιατί τα αμερικανικά πλοία θα “τύφλωναν” τα ελληνικά οπλικά συστήματα;

Σχόλιο Ιστολογίου

Βέβαια μιλάει ο κος. Πάγκαλος για τα Ιμια ξεχνώντας το θέμα Οτζαλάν. Αλλά τι να πει κανείς . Μιλάει λες και ειναι στρατιωτικός και γνώριζε. Οταν την εποχή εκείνη πολλοί στρατιωτικοί και όχι μόνο μιλούσαν ότι είχαμε την δυνατότητα να επικρατήσουμε και να μην υποστείλουμε την σημαία μας .Πρώτη φορά στα ιστορικά παγκόσμια χρονικά εν καιρώ ειρήνης υποστολή σημαίας απο έδαφος κυρίαρχης χώρας .ΝΤΡΟΠΗ και που τα λέτε.

Τον πόλεμο κανείς δεν τον θέλει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαρίζουμε ή θα γκριζάρουμε εδάφη γιατι κάποιοι είτε φοβούνται είτε απειλούνται είτε εκβιάζονται είτε ξεπουλιούνται. Αν ειναι έτσι τότε να πάψει η χώρα να έχει στρατό. Καντε τους όλους ορντινάντζες να υπηρετούν και εξυπηρετούν τις εκάστοτε ΜΚΟ και να βοηθούν τους κατατρεγμένους ανα τω κόσμω πλην των Ελλήνων. Να πηγαίνουν να μάχονται και να πεθαίνουν για άλλα κράτη , ελευθερίες άλλων λαών , κατα το δοκούν των εντολέων τους και ν αφήνουν την χώρα και την σημαία στην οποία ορκίστηκαν απροστάτευτες. Καταργήστε το »Εθνικής Αμύνης» ή αλλάξτε του το όνομα σε »Παγκόσμιας Εξυπηρέτησης» .

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να διαγράψετε , να σπιλώσετε τόσους νεκρούς ανα τους αιώνες που με το αίμα τους έβαψαν ποτάμια και εδάφη, θάλασσες και λίμνες ώστε να μπορείτε σήμερα να παρλάρετε και να εξηγείτε τα γεγονότα όπως βολεύει.

Ολοι οι λαοί που μάχονται για τα εδάφη τους είναι ηλίθιοι και μόνο ο δικός μας είναι ο έξυπνος ; Σε ποιων τα κόκκαλα κύριε πατάτε πάνω για να κάνετε τις θεωρίες σας και αν ευχαριστείτε τους Αμερικάνους ;Στα κόκκαλα των προγώνων μας . Αυτά σας έδωσαν την ελευθερία να μυρικάζεται …Καλύτερα κύριε να μη μιλάτε …καλύτερα να σωπάσετε γιατι δεν ειναι όλος ο κόσμος ηλίθιοι.

Τυφλές ψυχές παραδομένες στην μάσα δεν μπορεσαν ποτέ να υπερασπιστούν καμία πατρίδα έναντι της παρτίδας. Το γεγονός ότι κάποιοι ειναι κάτοικοι Ελλάδος δεν γινονται αυτόματα Ελληνες … Οι πράξεις μας ορίζουν και όχι τα λόγια

Απο πράξεις δε μηδέν εις το πηλίκιον όπως ειπες και ο ΓΑΠ …και όχι μόνο μηδέν αλλα πολύ χειρότερα. Ελπίζω αυτή την φορά να σας κρίνει ο λαός και όχι η ιστορία η οποία μέχρι τούδε γράφετε απο τους νικητές…