FBI: Το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζει χτύπημα στις ΗΠΑ στις γιορτές

Επανάληψη της 11ης Σεπτεμβρίου ; False Flag για να δοθεί το πράσινο φως εισβολής στο Ιράν ;

Η ιστορία επαναλαμβάνεται.. έκφραση πολύ γνωστή που αν συνδυαστεί με την φράση ‘’έχε εμπιστοσύνη στον κακό εαυτό του άλλου , ποτέ δεν θα σε απογοητεύσει, συμπληρώνει μια πιθανότητα που στο άμεσο μέλλον μπορεί να μας θυμίσει την 11.9 .

Πόσο παλιά όμως πάει η ιστορία .

Aπό πότε ξεκίνησε και ποιοι ήταν οι πρωταίτιοι;

Παγκόσμια σε όλους πλέον ειναι γνωστό πως όσων κρατών οι τράπεζες δεν ‘’εντάχθηκαν’’ στον τραπεζικό όμιλο των Ροθτσάϊλντ κατα περίεργο τρόπο βρέθηκαν σε εμπολεμη κατάσταση.

Μέχρι το 2000 μόνο επτά χωρών οι κεντρικές τράπεζες δεν ανήκαν στους Ροθτσιλντ :

Αφγανιστάν

Ιρακ

Σουδάν

Λιβύη

Κούβα

Β. Κορέα

Ιραν

Μέχρι το 2003 οι μόνες χώρες των οποίων οι τράπεζες δεν ανήκαν στους Ροθτσιλντ ήταν

Σουδάν

Λιβύη

Κούβα

Β. Κορέα

Ιραν

Οι μόνες χώρες που μετά το 2011 ακόμα έχουν των έλεγχο των κεντρικών τραπεζών τους είναι

Κούβα

Β. Κορέα

Ιραν 

Σε σχέση με την Κούβα έκανε εντύπωση η προσέγγιση του Ομπάμα μετά απο τόσα χρόνια απομόνωσης ,απο το επεισόδιο του Κόλπου των Χοίρων. Εντύπωση στο ευρή κοινό το οποίο αποδέχτηκε με θετικό πνεύμα αυτή την προσέγγιση χωρίς να εξετάσει ότι μετά την κίνηση αυτή οι χώρες που έμεναν απέξω ήταν οι μόνες 2 που στην κατοχή τους έχουν πυρηνικά…και άρα ικανές ν ανταπεξέλθουν δημιουργόντας σοβαρά αν όχι καίρια πλήγματα στο Ισραήλ

Ας μη γελιόμαστε η Αμερική έχει κατακτηθεί απο τους Σιωνιστές , αν και κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι ποτέ δεν ήταν ελεύθερη. Αρχής γενομένης απο τους πρώτους έποικους, οι οποίοι καταπιάστηκαν με την σφαγή των Ινδιάνων (ολοκαύτωμα) την ίδια ώρα που κατηγορούσαν για σφαγείς, ρατσιστές (ακόμα και σήμερα ) όσους προασπιζόντουσαν την πατρίδα τους.

Ο Μπους έψαχνε να βρει τρόπο να δικαιολογήσει μια εισβολή στο Ιράκ για πιο λόγο :

Ομως αυτοί οι λόγοι ήταν αρκετοί;

Ποιος κατεχει αυτή την στιγμή το πετρέλαιο στο Ιράκ ;

Τι και ποιον εξυπηρέτησε η εισβολή στο Ιράκ ;

Ομως όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα …. Τα πάντα στο κόσμο τις τελευταίες δεκαετίες δικαιολογούνται με τα false flag απο το Ισραηλινό λόμπυ

Μετά την 11.9 για την οποία κατηγορήθηκαν ‘’οι τρομοκράτες’’ δόθηκε η εντολή εισβολής.

Επρεπε να περάσουν μερικές δεκαετίες για να αποκαλυφθεί η συνωμοσία πίσω απο την οποία δολοφονήθηκαν μερικές χιλιάδες ανθρώπων

Αυτό για να δείξει σε μερικούς πως η ζωή τους για   τους παγκοσμιοποιητές δεν έχει καμία αξία όσο και αν οι ίδιοι που τους τις αφαιρούν οι ίδιοι σήμερα έκαναν το 90% του παγκόσμιου πληθυσμου δέσμιο των παθών/αναγκών που τους δημιούργησαν μέσω της πλύσης εγκεφάλου και όχι μόνο.

Σήμερα ανακοινώνουν :

Οι αμερικανικές ομοσπονδιακές αρχές επέστησαν χθες την προσοχή των τοπικών αστυνομικών διευθύνσεων στο ότι οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους καλούν τους υποστηρικτές της τζιχαντιστικής οργάνωσης να εξαπολύσουν επιθέσεις εναντίον εκδηλώσεων για τις γιορτές στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων και λειτουργιών σε εκκλησίες, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Παρά την προειδοποίηση, που διατυπώθηκε σε σήμα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας και του υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας προς τις κατά τόπους αστυνομικές υπηρεσίες, οι ομοσπονδιακές αρχές σημείωσαν ότι δεν έχουν περιέλθει σε γνώση τους συγκεκριμένες, αξιόπιστες απειλές, διευκρίνισε το CNN.

Το σήμα αυτό διαβιβάστηκε μετά τη ανάρτηση ενός–δημόσια προσβάσιμου–καταλόγου με εκκλησίες των ΗΠΑ σε τζιχαντιστικούς ιστοτόπους, συμπλήρωσε το τηλεοπτικό δίκτυο.

Δεν έγινε κάποιο περαιτέρω σχόλιο από το FBI για το σήμα αυτό, παρά το σχετικό αίτημα του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

Οπαδοί του «Constantia» ΙΚ «συνεχίζουν» να απευθύνουν «προτροπές για επιθέσεις εναντίον εορταστικών συγκεντρώσεων», συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων «με στόχο εκκλησίες», ανέφερε το σήμα, που περιγράφει επίσης διάφορες ενδείξεις ύποπτης δραστηριότητας για την οποία η αστυνομία πρέπει να επαγρυπνεί, σύμφωνα με το CNN.

Κάπως έτσι προγραμματίστηκαν, σχεδιάστηκαν εκτελέστηκαν και ακόμα όλα τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης.Απο τις απλές άσχετες βομβιστικές ενέργειες , μέχρι τις πορτοκαλί επαναστάσεις, τις τυχαίες απο τρελούς δολοφονίες των παιδιών στις Σκανδιναβικές χώρες, εκτροχιασμούς τραίνων κ.α.

Ασύνδετα τυχαία γεγονότα όπου ο κόσμος δεν συνδέει ποτέ μεταξύ τους καθώς χρόνια τώρα ειναι μπλεγμένος σε θέματα επιβίωσης ενώ την ίδια ώρα απεμπολεί ελευθερίες του για να νιώθει ασφαλής.

Μια ασφάλεια που οι ίδιοι άνθρωποι που την κατακερματίζουν οι ίδιοι προσφέρουν τους νόμους για να την διασφαλίσουν.

Οτι γινεται αυτή την στιγμή στην Μ.Ανατολή , στα Βαλκάνια και γενικότερα στην περιφέρεια της χώρας μας ειναι προεόρτια για όσα μια ωραία πρωία ή και βράδυ θα κάνουν έντονα την εμφάνισή τους εδώ …..Την ώρα που ο κόσμος θ ασχολείται με την 13η σύνταξη, τον ΕΝΦΙΑ….