Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών ταυτοποιήθηκε εξαιρετικά επικίνδυνος πράκτορας της ΜΙΤ ελληνικής καταγωγής.

Ο άνθρωπος αυτός είχε εμπλακεί σε απάτη – μαμούθ ύψος 8 εκατομμυρίων €, είχε δραπετεύσει από την Ελλάδα και βρήκε καταφύγιο μετά από άγνωστο χρονικό διάστημα στην Τουρκία. Στρατολογήθηκε από τις τουρκικες μυστικές υπηρεσίες μεταφέροντας και μέρος των κλοπιμαίων και έκτοτε δραστηριοποιείται για λογαριασμό της ΜΙΤ κάνοντας διαδικτυακή προπαγάνδα αλλά και ενεργειες υποκλοπής πληροφοριών.

Οι ελληνικές υπηρεσίες ακολούθησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του από τις δημοσιεύσεις που πραγματοποιεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και εντόπισε τα σημεία στα οποία δραστηριοποιείται.  Η περίπτωση του θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή καθώς εκτός από τον πόλεμο προπαγάνδας και δολιοφθοράς που εξαπολύει σε στόχους που του υπαγορεύονται από την υπηρεσία, μπορεί να λύσει και άλλες υποθέσεις εξαφανισμένων μεγαλοαπατεώνων – καταχραστών δημοσίου χρήματος που αναζητούνται αλλά δεν βρίσκονται εδώ και χρόνια.

Σχόλιο Ιστοσελίδας

Ο εχθρός είναι εντός των πυλών..το γνωρίζουμε καλά από το παρελθόν και το παρόν μας επιβεβαιώνει..το τι θα συμβεί στο μέλλον θα φανεί..πρέπει να επισημάνουμε όμως ότι τελικά κάποια πράγματα δουλεύουν ρολόι..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους ανθρώπους που θυσιάζονται για όλους εμάς τους υπόλοιπους..για όλους αυτούς τους ανθρώπους που εκτελούν το καθήκον τους στο ακέραιο και τιμούν τον Όρκο τους..