Διαβάζουμε στα διάφορα σαιτ για την αντίδραση του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ (http://readersupportednews.org/opinion2/277-75/22758-meet-the-americans-who-put-together-the-coup-in-kiev) στην Αθήνα στην άδεια που δόθηκε
με αφορμή την αποφυλάκιση του Δημήτρη Κουφοντίνα , αλλά και η Βρετανή ομόλογός του, Κέιτ Σμιθ, με αναρτήσεις τους στα social media εξέφρασαν την έντονη αποδοκιμασία τους για την εν λόγω απόφαση καθώς προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων της 17 Νοέμβρη και τις οικογένειές τους.

Κάθε σώφρον άνθρωπος και έθνος το ίδιο θα έκανε εκτός αν…
Τζον Κυριάκου: Ο φάκελος «17 Νοέμβρη» δεν θα μπει στο αρχείο 

White House Scandal ‘Ironic’ to Shamed Spy (Richard Welch ) 

Υπάρχουν σχέσεις που κανείς δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει απο την αρχή και καμια ξεκάθαρη απάντηση για το ποιοι ειναι εντός και ποιοι εκτός , δεν εχει δοθεί. 

Ομώς όπως όλοι ξέρουμε το διαδίκτυο είναι ένας ωκεανός πληροφοριών όπου ο καθένας μπορεί να ερευνήσει και απο αυτό το σημείο και μετά αν μη τι άλλω να έχει ξεκάθαρη άποψη των γεγονότων

Ποιοι ειναι οι υπεύθυνοι ίσως ποτέ κανείς να μη μάθει όμως η μισή πληροφοριση ειναι σαν την μισή αλήθεια.

Το συμπέρασμα έρχεται στον χρόνο και μετά απο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα …αν ποτε.
Στην ανάρτησή του, ο Πάιατ εξηγεί ότι σέβεται την ανεξαρτησία των δικαστικών θεσμών, ωστόσο υπογραμμίζει ότι η απόφαση για τη σημερινή άδεια προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων και τις οικογένειες τους. 

«Ενώνω τη φωνή μου με εκείνες που προέρχονται από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα της Ελλάδας και εναντιώνονται στην απόφαση του συμβουλίου των φυλακών να απελευθερώσει έναν καταδικασμένο τρομοκράτη, δολοφόνο και ηγέτη της 17 Νοέμβρη. Οι δημοκρατίες μας βασίζονται στους ανεξάρτητους δικαστικούς θεσμούς, ωστόσο η συγκεκριμένη άδεια προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων και τις οικογένειές τους». 

Την εντονότατη αντίδραση της Βρετανίδας πρέσβη Κέιτ Σμιθ προκάλεσε η διήμερη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα, που πέρασε σήμερα το πρωί τις πόρτες της φυλακής Κορυδαλλού.
«Σεβόμαστε την ανεξαρτησία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όμως, είμαστε βαθύτατα απογοητευμένοι από την απόφαση να δοθεί άδεια από τη φυλακή σε έναν τρομοκράτη δολοφόνο και συμμεριζόμαστε τον πόνο που προκαλεί η απόφαση αυτή στις οικογένειες των θυμάτων» έγραψε στο Twitter η κ. Σμίθ.

Το tweet της συνοδεύεται από πλακέτα για τον στρατιωτικό ακόλουθο Στίβεν Σόντερς, που δολοφονήθηκε από την 17 Νοέμβρη.
Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα νωρίτερα, και ο Αμερικανός πρέσβης είχε εκφράσει την δυσφορία του μέσω του Twitter.

Η τιμωρία της τρομοκρατίας , απο όπου και αν προέρχεται και όπου και αν καταλήγει, είναι άξια με την μέγιστη των τιμωριών .
Ομως για να σκοτωθεί η Λερναία ύδρα δεν αρκούσε να κοπεί το ένα κεφάλι καθώς στην θέση του έβγαιναν δύο. Αρα το αναμασώνται τα χέρια που όπλισαν τις σφαίρες δεν σταματούν τον νου που το προκάλεσε.