Πως για μια φορά ακόμα ένα πιθανό ατύχημα μπορεί να δημιουηργήσει τα false flags που πάντοτε χρησιμοποιούνται απο τους Ισραηλινούς με δική τους  ομολογία όταν θέλουν να προκαλέσουν πόλεμο ή εσωτερική αναταραχή .

Την ίδια ώρα πουλίγες μέρες νωρίτερα αυτου του γεγονότος  αυτού στον Λίβανο συνελλήφηθσαν πράκτορες τη Μοσσάντ που προσπαθούσαν να διοργανώσουν αναταραχές στο εσωτερικό της χώρας

Ενώ λίγες μέρες αργότερα διαλύθηκε απο τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας πυρήνας  που διοχέτευε κρατικές πληροφορίες στην Μοσσάντ 

Πώς παραδειγματος χάρην ο Κλίντον παραδέχτηκε ότι το Πεντάγωνο βομβαρδίστηκε και δεν έπεσε αέροπλάνο; 

Στις 11.9 αξιωματικός των Λιβανέζικων υπηρεσιών ανέφερε στην Τηλεόραση της Al-Maadeen ότι η μυστικές υπηρεσίες του Λιβάνου συνέλλαβαν πράκτορα της Μοσσάντ στα νότια της πόλης Σιντον.

Ο αξιωματικός αποκάλυψε ότι ο συλληφθής παρακολουθούσε το κονβόι με την Bahia Hariri , έναν Λιβανέζο στρατιωτικό και την μεγαλύτερη αδελφή του Λιβανέζου Πρωθυπουργού Saad Al-Harriri .

Στις 4.11 ο Σααντ άρνήθηκε  τις κατηγορίες της Σαουδική Αραβία και ανακοίνωσε ότι η ζωή του στον Λίβανο ήταν σε κίνδυνο υπαινισόμενος ότι η Χεζμπολαχ και το Ιραν ήταν ο κίνδυνος

Σύμφωνα με το Al Mayadeen ο πράκτορας της Μοσσαντ ηλικίας 60 ετών, εργάζεται ως ταξιτζής . Ο αξιωματικος προσέθεσε επίσης ότι ο συγκεκριμένος προσπαθούσε να στρατολογήσει ανθρώπους ώστε να δημιουργήσει έναν πυρήνα της Μοσάντ στην περιοχή της Σιντον με σκοπό να προκαλέσει »τρομοκρατικές  επιθέσεις»

Παρ όλα αυτά ο  Λιβανέζος Υπουργός των Εσωτερικών αρνήθηκε τις τοποθετήσεις της Al-Mayadeen με επίσημη ανακοίνωση , και τους προειδοποίησε ότι διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Λιβάνου

Ομως η επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών του Λιβάνου δεν συμπεριλαμβάνει δήλωση άρνησης όσων ειπώθηκαν απο το κανάλι  Al Mayadden χωρίς όμως να θεωρείτε απίθανο ότι θα υπάρξει έντυπη ανακοίνωση απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Λιβάνου.

Τέλος η Λιβανέζικη Ασφάλεια, οι Μυστικές υπηρεσίες που συνέλλαβαν ένα δίκτυο πρακτόρων της Μοσσάντα προ ενός μηνός δεν αρνήθηκαν ούτε επιβεβαίωσαν τις δηλώσεις απο το κανάλι Al  MAyadeen Μέχρι σήμερα

Στις 10 Νοεμβρίου όμως ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου του Ιραν Μοχέν Ρεζέι δήλωσε ότι οι ΗΠΑ . Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σχεδιάζουν πόλεμο εναντίων του Λιβάνου.

Εάν επιβεβαιωθούν οι δηλώσεις του al-Maydeen ότι η Μοσσάντ διενεργεί επιχειρήσεις για την δολοφονία της Bahia , το ίδιο και η Σ. Αραβία θα μπορούσε να κατηγορίσει για την δολοφονία την Χεζμπολαχ ή το Ιράν και να το χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία για να εισβάλει στον Λίβανο ή τουλάχιστον να ξεκινήσει έναν νέο εμφύλιο πόλεμο εκεί ώστε να ξεσηκώσει την Χεζμπολαχ της περιοχής

Το εγχείρημα με την Συρία δεν πέτυχε , το ίδιο και με την Κριμαία λίγο πιο πριν το Ιράν δεν έχει μπει στον πόλεμο στον Λίβανο δεν πέτυχε η δολοφονία του Καντάφι . Εχε εμπιστοσύνη στον κακό εαυτό του άλλου δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Τα ίδια που έκαναν επι εποχής Καντάφι σύμφωνα με τις υπάρχουσε μέχρι σήμερα ειδήσεις αποεδιεκνύεται ότι επαναλαμβάνονται για να ξαναμπει και ο Λίβανος στο παιχνίδι μιας και με αυτό τον τρόπο θα ενεργοποιηθεί άμεσα η Σ. Αραβία ώστε η φωτιά πλέον να μεταφερθεί και σε άλλο μέτωπο απο ότι η Συρία για να διασπαστούν οι δυνάμεις….

Διαίρει και βασίλευε …. όμως ο παίχτης που έμπλεξαν τώρα δεν ειναι ένας και δεν λειτουργεί όπως στις ταινίες του Χόλυγουντ….

Αν κάποιος δει τον χάρτη απο ψηλά, τότε το μόνο που μένει κάποια στιγμή, ο κόσμος απανταχού να καταλάβει ειδικότερα δε στην περιοχή που είμαστε και εμείς ότι ο κλοιός σφίγγει και εμείς δεν ειμαστε απέξω.