Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιστρέφει ένα μικρό ποσό από τα κλεμμένα των ελλήνων φορολογούμενων σε κάποιους έλληνες πολίτες.

Η συμπεριφορά όμως είναι ρατσιστική απέναντι στους Έλληνες , αφού το ΜΕΡΙΣΜΑ δίδεται απλόχερα στους λαθρομετανάστες.

 

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος το συναίσθημα της αγανάκτησης. Αγανάκτηση για ένα κράτος που παίρνει, χωρίς φυσικά να ρωτάει, σχεδόν όλα σου τα χρήματα, που σε αναγκάζει να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για να πληρώσεις τους λογαριασμούς.

Που σε μειώνει ηθικά και ψυχολογικά, που σε κάνει να μην θες να σηκωθείς το πρωί από το κρεββάτι σου.. Και εκεί, που περιμένεις κάποια ανταπόδωση ( στην ουσία είναι τα δικά σου χρήματα, γιατί τίποτα δεν σου χαρίζεται βέβαια ) σου λέει ότι δεν τα δικαιούσαι! Δεν τα δικαιούσαι εσύ, και τα δικαιούται ο λαθρομετανάστης, που  δεν έχει συνεισφέρει πουθενά, σε ότι σήμερα νέμεται μιας και προτιμάτε αντι εσύ στις δουλειές.

Αρα σαφώς και υπάρχει ρατσισμός … προς τους Ελληνες  και μόνο . Ενας ρατσισμός που φτάνει στα όρια της ανικανότητας προς επιβίωση του λαού μας , μιας και υποχρεούτε να πληρώνει αλλά δεν έχει το δικαίωμα να περιμένει ανταπόδοση.