ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΩΣ «ΠΗΓΗ» ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ……

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Φ.Π. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Εάν δεν σέβονται την Δικαιοσύνη πως περιμένουμε να σεβαστούν εμάς;

Από το Facebook της Ένωσης Αθηνών: 

Με μια πρωτοφανή, αντιδικονομική και αυθαίρετη ενέργεια, η Ηγεσία της Γ.Α.Δ.Α. διατάζει σήμερα 14-05-2018 την Δ/νση Ασφαλείας Αττικής να χορηγήσει Φύλλα Πορείας πριν εκδοθεί η δικαστική απόφαση επι της Προσωρινής Διαταγής (!!!!!) στους συναδέλφους μας, που προσέφυγαν ακυρωτικά στο Διοικητικο Εφετείο Αθηνών, για την απόσπασή τους στις πεζές περιπολίες της Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών και μάλιστα η υπόθεση συζητήθηκε την Παρασκευή 11/05/2018 στο Έ Τμημα!

Απο κατίσχυσης του σημερινού Διοικητικού Δικαίου δεν ξανάγινε κάτι παρόμοιο και εύλογα αναρωτιέται κανείς ποιο είναι το επείγον – υπέρτερο δημόσιο συμφέρον που επικαλούνται και το οποίο δεν καταλαβαίνει το Δικαστήριο!

Αξιοσημείωτο δε είναι και το εξής: Ενώ επικαλούνται σπουδαίο και επείγον λόγο εσωτερικής ασφάλειας, έως σήμερα Δευτέρα 14/05/2018 δεν έχουν αποστείλει στο αρμόδιο Ακυρωτικό Εφετείο τις Απόψεις της Υπηρεσίας ούτως, ώστε να εκδοθεί απόφαση!! Εννοείται βεβαίως οτι για τα ανωτέρω απίθανα επιφυλασσόμαστε παντός περαιτέρω νομίμου δικαιώματος των συναδέλφων μας!

 

EXOYN ANΑΚΡΙΘΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

FBI και υπ. Δικαιοσύνης ΗΠΑ διενεργούν έρευνα για την Cambridge Analytica

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης και το FBI διενεργούν έρευνα για την Cambridge Analytica (CA), τη βρετανική εταιρεία η οποία βρίσκεται στην καρδιά του σκανδάλου γύρω από τα δεδομένα των χρηστών του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Facebook, έγραψε την Τρίτη η εφημερίδα The New York Times. Έχουν ανακριθεί πολλοί δυνητικοί μάρτυρες, διευκρινίζει η αμερικανική εφημερίδα στο άρθρο της. Η CA κατηγορείται ότι συγκέντρωσε και εκμεταλλεύθηκε χωρίς τη συναίνεσή τους τα δεδομένα 87 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook.

Τα δεδομένα αυτά ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκαν για να αναπτυχθεί λογισμικό ικανό να επηρεάσει την πρόθεση ψήφου των εκλογέων για να επηρεαστεί η προεκλογική εκστρατεία του 2016, την οποία κέρδισε ο Ντόναλντ Τραμπ. Η εταιρεία ανακοίνωσε στις αρχές του μήνα ότι άρχισε διαδικασία υπαγωγής της σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές της και ότι αναστέλλει «αμέσως όλες της δραστηριότητές της», υποστηρίζοντας ότι «δυσφημίστηκε» παρότι επιδιδόταν σε δραστηριότητες που ήταν «νόμιμες».

Σύμφωνα με τους Τάιμς της Νέας Υόρκης, η έρευνα επικεντρώνεται στις τράπεζες με τις οποίες συναλλασσόταν η CA, στη χρηματοδότησή της και στη χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Facebook. Ένας από τους ερευνητές είναι ο Μπράιαν Κιντ, ο οποίος ανήκει στη διεύθυνση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης που είναι αρμόδια για τις υποθέσεις οικονομικής απάτης. Στην έρευνα συμμετέχει επίσης τουλάχιστον ένας πράκτορας του FBI αρμόδιος για τα ηλεκτρονικά εγκλήματα.

———————————————

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΝΩΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ CAMBRIDGE ANALYTICA ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,Ο ΚΑΘΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ(ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ),ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΩΣ «ΠΗΓΗ» ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ.

Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ,ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΑΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ,»ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ,ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.»

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΑΘΕΤΙΚΑ.ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ «ΑΓΑΠΟΥΝ»,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ,ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.

Μία δυαδική συνάρτηση f:A\times A\rightarrow B ονομάζεται αντιμεταθετική αν:

f(x,y)=f(y,x)\;\;\;\forall x,y\in A

  ΟΠΟΥ Χ=ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ψ=ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣ.

CAMBRIDGE ROOFIANITICA: ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.